Régi vágyunk volt, hogy ne csak ételt és italt, hanem programokat is tudjunk nyújtani nektek és ezeken a programokon úgy tudjatok részt venni, hogy akár itt is aludhassatok nálunk. Ezért már épül a szállláshelyünk: 19 szobával, 2 lakosztállyal, főzőstúdióval, konferenciateremmel és pihenőrészekkel várunk Benneteket 2021 májusától.

Magyarország - A csodák forrása

Kistücsök FOOD & ROOM – szálláshely fejlesztés Balatonszemesen

A Gastrogold Vendéglátó Kft. a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program, Szálláshelyfejlesztés konstrukcióban, Szálláshelyek létesítése Balaton kiemelt turisztikai fejlesztési térségeiben lévő pályázati konstrukcióra, TFC-1-2-1-2018-2018-00051 azonosítószámmal sikeres pályázati projektet nyújtott be. A pályázatnak köszönhetően Balatonszemesen 19 szobával és két lakosztállyal kerül kialakításra a szálláshely, mely a térség komplex turisztikai fejlesztéseihez alkalmazkodva kíván új színfolt lenni a minőségi kereskedelmi szálláshelyek területén. A projekt egyik kiemelt célja a térség szezonalitásának javítása olyan szolgáltatásokkal (családbarát, gasztronómia, kerékpáros turizmus) és szálláshely-kapacitás bővítéssel, mely szoros partnerségi együttműködéseken is alapul, emellett pedig fontos találkozóhelye lesz a balatoni turisztikai és gasztronómiai eseményeknek is a Kistücsök Étterem, évekre visszanyúló hírnevével és minőségi szolgáltatásaival együtt.

A Kistücsök Panzió – Szálláshely fejlesztés projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében, 60%-os vissza nem térítendő támogatással, Magyarország Kormánya támogatásával valósul meg.

A projektről további információt a www.kisfaludyprogram.hu oldalon olvashatnak.

  • A támogatott projekt címe: „Kistücsök Panzió kialakítása”
  • A Kedvezményezett neve: Gastrogold Vendéglátó Kft.
  • A pályázat azonosító száma: TFC-1-2-1-2018-2018-00051
  • A szerződött támogatás összege: 525.000.000 Ft
  • A támogatás mértéke: 362.218.500 Ft
  • A projekt (tervezett) befejezési dátuma: 2021. május