Évtizedek ágazati tapasztalataira építve

Több, mint három évtizedes sikeres működésünk során elsajátítottuk a vendéglátás sikerének receptjét, kitapasztaltuk azt, mitől tud hosszútávon is működni egy vállalkozás. Most ezt a tudásunkat kívánjuk átadni mindazoknak, akiknek akár meglévő, akár tervbeli vendéglátóegységükkel kapcsolatban kérdéseik lennének, személyre szabott üzleti tanácsadási szolgáltatásunkon keresztül.

Legyen szó meglévő vendéglátóhely felvirágoztatásáról vagy az első vállalkozás indításának izgalmas útjáról, tapasztalt csapatunk minden lépésben melletted áll. Az étlapok összeállításától, a vendégtér és a konyha felszereltségének meghatározásán át, a hatékony márkaépítésig, számos területen kínálunk átfogó megoldásokat, hogy segítsünk céljaid elérésében. 

A tanácsadás során melletted állnak:

Csapody Balázs

Gasztronómiai szakember, étteremtulajdonos

A Kistücsök Food & Room**** tulajdonosa, a magyar gasztronómia és turizmus egyik legismertebb arca. 1992-ben nyitotta meg a Kistücsök éttermet, ami azóta nem csak regionális, hanem országos szinten is az egyik legismertebb étterem. 2022-ben a Michelin Guide az éttermet Bib Gourmand elismerésben részesítette. A Pannon Gasztronómia Akadémia elnöke, a magyar Bocuse d’Or Akadémia alelnöke, a Taste Balaton fesztivál alapítója. 2010-ben Pro Turismo díjat, 2011-ben a Köztársaság elnökének díszoklevelét, 2014-ben az Év Vendéglőse díjat kapott. 2017-ben elnyerte a Gundel Károly díjat, a Balaton Ünnepe fesztiválon 2021-ben életműdíjat kapott.

Csapody Bence

Gasztronómiai-turisztikai tanácsadó, szállodavezető

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett okleveles közgazdászként, vezetés és szervezés mesterszakon. Tanulmányai után a Dubaji Világkiállítás magyar megjelenésének tervezésén dolgozott, majd a Magyar Turisztikai Ügynökségnél projektvezetőként a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia vendéglátási stratégiájának megalkotásáért felelt. Jelenleg a Kistücsök Food & Room****  szállodavezetője 2021 óta, a Taste Balaton fesztivál kreatív tanácsadója. Ezzel párhuzamosan a Budapesti Corvinus Egyetemen doktorjelölt és óraadó, fő kutatási területe a vendéglátási rövid értékláncok, a gasztronómiai turizmus, valamint a kulináris fesztiválok vizsgálata. 

Hiszünk a személyre szabott gyakorlati tanácsok erejében, amelyek az egyéni elképzelésekhez és kihívásokhoz igazodnak.

Amennyiben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, keress minket emailben  vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

    KT0B2A2979