Éttermünkben a kiváló gasztronómia és a minőségi borok találkoznak egy tökéletes környezetben, hogy felejthetetlenné tegyék családi rendezvényeiteket és baráti összejöveteleiteket. Hosszú ideje elköteleztük magunkat abban, hogy kiemeljük a helyi adottságokat mind az ételek, mind pedig a borok vonalán. Régiónk ízvilágát hozzuk el vendégeinknek, és ezt a kulináris élményt egyedülálló különtermeinkben kínáljuk fel családi és baráti események, privát rendezvények lebonyolítására.

A Kistücsök Food&Room**** különtermei exkluzív és privát légkört teremtenek, így vendégeink teljes mértékben élvezhetik a családi eseményeket anélkül, hogy zavaró tényezőkkel kellene számolniuk. A tágas terek lehetőséget biztosítanak kisebb családi összejövetelektől kezdve egészen nagyobb rendezvényekig, beleértve esküvőket, jubileumokat vagy születésnapi bulikat is. A termek kialakításánál figyelembe vettük a vendégek kényelmét és az esemény jellegét, hogy mindenki megtalálja a számára ideális helyszínt.

privát rendezvények Kistücsök
privát rendezvények kistücsök 2

Séfszobánk teljesen elszeparáltan, külön emeleten található, így különleges élményt nyújt a gasztronómia iránt érdeklődő vendégek számára. Itt élőben, egy képernyőn keresztül követhetik a séf kreatív munkáját, amint szezonális és helyi alapanyagokból készítjük lenyűgöző degusztációs menüket. Sommelier kollégánk pedig szívesen segít a megfelelő borválasztásban, hogy az étel és a bor harmonikusan kiegészítsék egymást és emeljék az étkezés élményét.

Családi vagy baráti összejöveteled, privát rendezvényed ünnepi hangulatát tovább fokozhatják cukrászaink készítette tortáink, egy előre egyeztetett virágcsokor vagy éppen egy Kistücsök Deli ajándékcsomag bekészítése. Így minden részletre odafigyelve teremthetitek meg azokat a pillanatokat, amelyek örökké emlékezetesek maradnak.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a tervezett esemény előtt legalább 15 nappal. Ezáltal lehetőségünk van alaposan megtervezni a a privát rendezvényt, figyelembe véve igényeiteket és biztosítva a tökéletes kiszolgálást.

Várjuk megkeresésedet, hogy szakértő csapatunkkal megtervezzük és megvalósítsuk a tökéletes privát rendezvényt, családi ünneplést vagy baráti találkozót számotokra!

Séfszobánk aktuális kínálatát ide kattintva találod, de a szezonalitás tükrében ajánlatunk gyakran változik.

Kövess minket Facebook oldalunkon és az Instagramon is!