• Szerző Varga Niki
  • / 2021-08-19

Régóta terveztük már, hiszen nagy álmunk volt, hogy az éttermet szálláshellyel bővítjük. Azt szeretnénk, hogy vendégeinknek ne kelljen lemondania egy kényelmesen elfogyasztott étkezésről, borozásról, a környék pálinkáinak kóstolásáról csak amiatt, mert még vezetniük kell. Most örömmel jelentjük be, hogy bár a 2020/21-es évben sokkal kevesebbet találkozhattunk törzs- és átutazó vendégeinkkel a lezárások miatt, mint azt szerettük volna, a zárt ajtók mögött azért nem tétlenkedtük: 2021 szeptemberében megnyitjuk a Kistücsök FOOD & ROOM**** szobákkal és egyéb szolgáltatásokkal kibővített részét!

A jól felszerelt, négycsillagos szálláshelyünkön 19 szobával és két lakosztállyal várjuk azokat, akik egy kicsit többek szeretnének megtapasztalni a Balatonból néhány jó fogásnál. A Kistücsök jól megszkott, hagyományos, mégis újító ízei mellett igazi balatoni élményeket gyűjthetnek be nálunk: a borkóstolótól kezdve a környék kerékpáron vagy gyalogszerrel való felfedezésén keresztül a helyi őstermelőkkel való megismerkedésig rengeteg aktív programmal várjuk Önöket.

Ha azonban inkább nyugalomban töltenék a napot, nálunk azt is megtehetik: szabadtéri medencénkben és szaunánkban kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek, de akár a futópadon vagy a szobakerékpáron is lemozoghatják az étkezések során keletkezett energiákat.

Bárhogyan is döntenek, az esti vagy akár már délutáni gasztronómiai programok és a Séfszobában elfogyasztható élményvacsorák, amelyekkel vendégeinknek kedveskedünk, remek lezárásai lesznek a nálunk töltött napoknak.

Szeretettel várjuk Önöket régi odaadásunkkal, kibővült tartalommal és megújult névvel a Kistücsök Étterem, FOOD & ROOM****-ban. Látogassanak el hozzánk mielőbb, kóstolják meg a balatoni ízeket és tapasztalják meg az igazi balatoni vendéglátást nálunk!