• Szerző Csapody Bence
  • / 2021-12-17

Élvezd Te is a tél legszebb pillanatait a Kistücsök Food&Room-ban!

Mi is csatlakoztunk az Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett téli kampányhoz, hogy bemutassuk vendégeink számára a Balaton rejtett kincseit a fürdőszezonon kívüli időszakban, és azt adjuk, amihez a legjobban értünk: a balatoni ízeket.

  • Hosszúhétvége a Balatonnál” – Amennyiben szobát vagy lakosztályt foglalsz nálunk legalább 3 éjszakára, a harmadik éjszaka féláron elérhető. A kedvezmény csak a közvetlenül, a recepcio@kistucsok.hu címen keresztül létrejött foglalások esetén érvényesíthető. Kérjük, foglaláskor hivatkozz az „Élvezd a tél legszebb pillanatait!” kampányra. A kedvezmény kizárólag a szoba árára vonatkozik. További kérdés esetén a recepcio@kistucsok.hu címen keresztül adunk tájékoztatást.
  • Üdvözlőital a balatoni ízek mellé” – Rendelj nálunk Régiónk ízei vagy Régiónk vegán ízei menüt, és légy vendégünk egy pohár borra! Minden nálunk elfogyasztott Régiónk ízei és Régiónk vegán ízei menü mellé egy pohár (1 dl), a sommelier kollégánk által ajánlott bort is felszolgálunk a vacsora, vagy éppen az ebéd mellé. Az akció érvényesítéséhez használd az „Élvezd a tél legszebb pillanatait!” jeligét rendelésedkor! Asztalfoglalás: https://kistucsok.hu/asztalfoglalas/

Az akciók időtartama: 2022. január 10-től február 28ig.

Várunk sok szeretettel!