Újranyitás: 2020.május 20.

Már behűtöttük a borokat az újranyitásra!

Kedves Barátunk!

Mi már nagyon izgulunk a május 20-i újranyitás miatt; annál is inkább mert a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásai alapján kidolgoztuk azokat az irányelveket, ami segítenek abban, hogy egyaránt vigyázzunk Rád és magunkra is.

Ennek a felkészülésnek a leglátványosabb része az asztalaink új elrendezése: éttermünk szellősebb lett, hogy meglegyen az asztalok közötti biztonságos távolság. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyelőre kisebb kapacitással tudunk csak üzemelni, ezért midneképpen érdemes jó előre asztalt foglalnod, ha nálunk fogyasztanád el az ebédedet vagy vacsorádat.

Emellett frissítettük a takarítási és fertőtlenítési szabályzatunkat, valamit étlapjainkat, ital- és borlapjainkat könnyen fertőtleníthetőre cseréltük; a kollégákkal pedig részt vettünk egy speciális oktatáson, hogy mind pontosan tudjuk, hogyan tehetjük számodra és számunkra is a lehető legbiztonságosabbá a Kistücsök éttermet.

Láthatod, hogy mi nagyon felkészültünk. Behűtöttük már a borokat is, és május 20-tól várunk sok szeretettel!

Hamarosan újra vár a Kistücsök! Nyitás: 2020.05.20.

Hamarosan újra vár a Kistücsök!

Kedves Barátunk!

Ugye mondtuk, hogy visszavárunk? A végtelen hosszúnak tűnő, két hónapos kényszerpihenőnk a végéhez közeledik. Az enyhülő rendeleti szabályozás a mi szemünkben is megcsillantotta a reményt az újranyitásra. Ki kell még dolgoznunk a pontos szabályokat, amik lehetővé teszik, hogy vigyázzunk rád és persze magunkra ebben az új helyzetben, de nem sok időt hagyunk erre. A kollégákkal kipihenten, tettrekészen várjuk a május 20-át, ez lesz ugyanis az a nap, amikor újra szélesre tárhatjuk az ajtónkat és ismét a tőlünk megszokott szeretettel és finom falatokkal várunk.

A részletekkel még jövünk, addig is vigyázz magadra és egyél rendesen!

09

Borjog és Bormarketing 2018 Konferencia

Rengeteg izgalom, kihívás, íz és elképesztő szenvedély. Ezt élhettük át a Bocuse d’Or döntőjén, Lyonban. Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy a gasztronómia Olimpiáján éttermünk séfje, Pohner Ádám is a magyar csapat részeként küzdhetett és alkothatott. Nézzétek meg a rendezvényen készült hangulatvideót és érezzétek át kicsit ti is a csodát.
Tovább “Borjog és Bormarketing 2018 Konferencia”