Erdőtelepítéssel a fenntartható turizmusért

  • 2023-06-15
  • / Szerző Szigethy Ágnes

Éttermünk erdőtelepítési projektet indított a Climate Action szervezettel együttműködve. A kezdeményezés bemutatására 2023. június 15-én erdei pikniket szerveztünk. Az esemény és a projekt célja is, hogy felhívjuk a figyelmet a fenntarthatóság fontosságára. „A Climate Action és a Kistücsök együttműködésével közösen teszünk annak érdekében, hogy felhívjuk az emberek figyelmét…

***SCROLL DOWN FOR ENGLISH VERSION*** Élvezd te is a kora nyári Balaton legszebb pillanatait a Kistücsök Food&Room-ban! Mi is csatlakoztunk az Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett kampányhoz, hogy bemutassuk vendégeink számára a Balaton rejtett kincseit a fürdőszezon előtti időszakban. „Hétköznapi kikapcsolódás a Balatonnál” Amennyiben szobát vagy lakosztályt foglalsz…

Húsvét a Kistücsökben

  • 2023-03-27
  • / Szerző Szigethy Ágnes

Várunk a Kistücsökben húsvétkor is. Merülj el a helyi ízek és borok harmóniájában, és élvezd a tavaszi Balaton tájait! Különleges ajánlatunk részeként két éjszakát tölthetsz el nálunk, és csatlakozhatsz hozzánk szombaton 14 órától a Séfszobában egy közös kalácssütésre. A csomag tartalma: 2 éjszaka (csütörtöki és pénteki, pénteki és…

Valentin-nap a Kistücsökben

  • 2023-01-26
  • / Szerző Csapody Bence

Lepd meg párodat egy egyedi, kulináris kikapcsolódással Valentin-nap alkalmából. Szobátokba virágot, süteményt és pezsgőt tartalmazó romantikus bekészítést csempészünk, hogy az ajándékot még felejthetetlenebbé tegyük. A CSOMAG ÁRA: 34.900 forint Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amely a helyszínen fizetendő. A CSOMAG TARTALMA 1 éjszaka 2 fő részére,…

A 30 éves születésnapunkat most a 20 éves Béres Szőlőbirtokkal közösen ünnepeljük egy vacsoraest keretében, december 2-án 19 órakor Séfszobánkban, ezzel is kifejezve tiszteletünket Béres Józsefnek, aki decemberben ünnepli 70. születésnapját. A pincészet képviseletében a borokat bemutatja Regéczy-Béres Melinda, valamint Regéczy Dávid, kereskedelmi igazgató. Menü Zöldfűszeres vaj, szóládi kenyér…

„Kistücsök 30” – SVÉTHétvége

  • 2022-11-07
  • / Szerző Csapody Bence

30. születésnapunk alkalmából a minőségi vidéki éttermeket összefogó Stílusos Vidéki Éttermiséggel közösen egy gasztronómiai programsorozattal készülünk megünnepelni a jeles alkalmat, tematikusan mutatva be hazánk gasztronómiai és borrégióit.   Helyszín: Kistücsök Food&Room****, Séfszoba Időpontok: 2022. november 18. 19:00 óra 2022. november 19. 12:00 óra 2022. november 19. 19:00 óra   A menüsor:…

Hatalmas megtiszteltetés, hogy pontosan 30 évvel az étterem megnyitását követően a Michelin 2022-es kiadványában Bib Gourmand minősítéssel jutalmazta munkánkat. A Michelin Bib Gourmand minősítéssel a legjobb ár-érték arányú éttermeket díjazza világszerte, 1997 óta. A Bib Gourmand esetében a Michelin az elérhető fogások árát is vizsgálja, amelynek felső korlátja…

„Kistücsök 30” – 30 nap, 30 kérdés

  • 2022-10-31
  • / Szerző Csapody Bence

"Kistücsök 30" - 30 nap, 30 kérdés Játssz velünk, hogy részt vehess a sorsolásunkon. A Kistücsök 30. születésnapja alkalmából 30 napon át egy-egy kérdést teszünk fel Instagram oldalunkon. Aki a válaszlehetőségek közül a helyes megfejtést jelöli meg, lehetőséget nyer valamely ajándék elvitelére. Minél több napon játszol, annál nagyobb…

BoReTT a Séfszobában – 2022. augusztus 25.

  • 2022-08-05
  • / Szerző Csapody Bence

Mielőtt beköszöntene az indián nyár, arra gondoltunk, hogy szervezünk egy különleges estét, egyedi borokkal s hozzájuk illő étel kombinációkkal. Ezen alkalomból ellátogat hozzánk a BoReTT kitalálója, Antoinette Babett Crab, akinek szívügye, hogy a magyar borokat népszerűsítse külföldön is. Tartsatok velünk ti is egy felejthetetlen élményvacsorára! Időpont: 2022. augusztus 25. 19…