Biztonság mindenek felett!

Rendkívüli nyitvatartás és fokozott higiénia

Rendkívüli nyitvatartás (mindennap 15:00-ig), fokozott személyi higiénia, napi többszöri fertőtlenítés, valamint a kártyás tranzakciók előnyben részesítése a Kistücsökben.

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a ma, 03.16-án kihirdetett kormányrendeletnek megfelelően változik éttermünk nyitvatartása; mostantól minden nap 11:00-15:00 között várunk benneteket, a konyha pedig 12:00 és 14:00 között lesz csak nyitva.

Emellett természetesen jelenleg, a koronavírus (COVID-19) terjedése mellett is elsődleges fontosságú éttermünk számára vendégeink, munkatársaink, valamint partnereink egészsége és biztonsága. Munkatársaink teljes mértékben megfelelnek az Egészségügyi Világszervezet (WHO), valamint az összes hatóság szabályozásának, és a szervezet egészére vonatkozóan továbbra is a lehető legmagasabb szintű higiéniai előírásokat követjük.

Mindazonáltal néhány további változtatást hajtunk végre a megrövidült napi tevékenységeinkben is, hogy vendégeink számára a legbiztonságosabb élményt nyújtsuk. Ide tartozik többek között a fokozott személyi higiénia, kézmosás, fertőtlenítés , az étterem teljes területének napi többszöri fertőtlenítése, valamint a kártyás tranzakciók előnyben részesítése a készpénzes fizetések helyett.

Továbbá elkezdtük kidolgozni az ételeink kiszállításának feltételeit a régióban, amint sikerült kialakítani a megfelelő körülményeket, mindenképp jelezni fogjuk felétek.

Kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal!

Köszönjük folyamatos támogatásotokat és hűségeteket éttermünk felé! Jó egészséget és kitartást kívánunk, vigyázzatok magatokra!

A Kistücsök csapata