• Szerző Csapody Bence
  • / 2022-08-05

Mielőtt beköszöntene az indián nyár, arra gondoltunk, hogy szervezünk egy különleges estét, egyedi borokkal s hozzájuk illő étel kombinációkkal. Ezen alkalomból ellátogat hozzánk a BoReTT kitalálója, Antoinette Babett Crab, akinek szívügye, hogy a magyar borokat népszerűsítse külföldön is.

Tartsatok velünk ti is egy felejthetetlen élményvacsorára!

Időpont: 2022. augusztus 25. 19 órától

Az est menüsora:

Kovászos kenyér tepertőkrém

Amuse: Csirkemáj, chili, barack
Barta Pincészet: Pezsgő 2017

Előétel: Ponty saláta, citrusos karalábé, zöldalma, zeller
Újváry Vivi: Olaszrizling 2021

Előétel: Hideg borjú, füstölt tojás sárgája, egres, rukkola, jégcsapretek
Szent Donát Birtok: Márga Furmint 2020

Meleg előétel: Ropogós malacfül, nyári babfőzelék
Somlói Vándor: Öreg tőkék Juhfark 2019

Főétel 1. : Padlizsán, cukkini, paradicsom, Nübel érlelt sajt
Villa Sandahl: Riesling 2011

Főétel 2. : Marhapofa, zöldséges cous-cous, szilva
2HA: Tabunello 2019

Desszert: Barack, rozmaring, fehércsoki
Bussay Pincészet: Rajnai 2008

Mignardise: Almás pite, Madeleine

A menü ára borkísérettel: 29.900 forint (+ szervízdíj)

A kellemes vacsora mellé pedig foglalj szobát nálunk weboldalunkon keresztül.

Jelentkezni legkésőbb 2022. augusztus 21-ig lehet a info@kistucsok.hu címen. A foglalás a részvételi díj előre utalásával válik véglegessé.